Verkooppunten

Bellice

Beck Design, 2017

Bellice geeft je de vrijheid om te wonen zoals jij dat wilt. Hoe jouw ideale bank of hoekbank er ook uitziet, met dit veelzijdige ontwerp maak je je woonwens werkelijkheid. Geen enkel ander programma biedt zo veel mogelijkheden voor opstellingen, styling en comfort. Dus laat je fantasie de vrije loop en creëer jouw persoonlijke droombank.

De vrijheid om te wonen zoals jij dat wilt.

Opstellingen

Het programma Bellice biedt je een fauteuil, een divan en banken met 2 of 3 kussens. Echt uitpakken kan met het enorme aantal aanbouwelementen, waarmee je eindeloos veel opstellingen realiseert.

01 - 07

Armen

De arm van je bank draagt veel bij aan de uitstraling. Je kunt kiezen uit maar liefst vijf typen armen: smal-laag, smal-hoog, smal-verstelbaar, breed-hoog en breed-laag.

Onderstel

Ook het onderstel van Bellice is precies aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. Ga je voor het slede-onderstel Anillo of toch voor een poot? Ook de kleur is helemaal aan jou.

Beck Design

Bellice is ontworpen door Norbert en Silja Beck, die samenwerken als Beck Design. Zij ontwierpen al verschillende geliefde Leolux-producten en Bellice sluit zich moeiteloos bij dat rijtje aan.

Productoverzicht

Zonder enige twijfel is Bellice een van de meest complete Leolux-programma’s ooit. Jij creëert de perfecte configuratie, de mensen van Leolux bouwen die voor je. In de materialen, kleuren en dimensies die jou het meest aanspreken.

Leolux design bank Bellice