Verkooppunten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Service

Met een Leolux haal je een kwaliteitsproduct in huis. Dat begint met het gebruik van de beste materialen. Alle stoffen en leersoorten komen van topleveranciers. Ook worden ze eerst uitgebreid getest op kleurechtheid en sterkte voordat ze hun weg naar onze collectie vinden. En als er iets misgaat, hoef je je geen zorgen te maken. Geef je melding dan door via onze servicemelding website.

Meestgestelde vragen

Leolux streeft naar het afleveren van perfecte producten. Er kan echter altijd iets misgaan. Dat lossen we dan graag voor je op. Je kunt op meerdere manieren je serviceaanvraag of klacht indienen:

Houd hiervoor je productnummer bij de hand. Dit vind je op de garantiepapieren die bij het meubel geleverd zijn, of op de sticker onder het meubel.

Bestellen van losse onderdelen (zoals viltjes en pootdopjes) en onderhoudsmiddelen kan via onze Service webshop. Om het juiste onderhoudsmiddel te kunnen bestellen, is het belangrijk dat wij precies weten met welk leer je meubel is bekleed. Houd hiervoor het productnummer bij de hand. Dat vind je op een sticker onder het meubel of op het garantiebewijs.

  • Leolux geeft 7 jaar garantie op gestoffeerde meubelen, constructie, afwerking en stoffering, met een afschrijvingsregeling vanaf het 3e jaar.

  • Voor massief houten tafels geldt een garantie van 5 jaar met een afschrijvingsregeling vanaf het 3e jaar.

  • Voor tafels en niet-gestoffeerde meubelen geldt een garantie van 2 jaar.

  • Voor bekledingsmaterialen volgt Leolux de garantieregeling van de leverancier, met een minimum van 2 jaar. De garantie geldt niet op lakafwerking, glas, marmer, Fenix en fineer, of een andere niet genoemde afwerking.

De volledige garantievoorwaarden kun je hier downloaden.

Ja, in veel gevallen kan dat, maar het geldt helaas niet voor alle modellen. Daarom raden we je aan om, voordat je een nieuwe bekleding gaat uitzoeken, heel even contact op te nemen met onze serviceafdeling om na te gaan of jouw bank geschikt is voor een herstoffering. Houd hiervoor je productnummer bij de hand. Dit vind je op de garantiepapieren die bij het meubel geleverd zijn, of op de sticker onder het meubel. Het is trouwens ook vaak mogelijk om tafels opnieuw te lakken.

Bij Leolux producten is plooivorming niet te vermijden, door het ontwerp en het gekozen comfort. Het specifieke comfort leidt ertoe dat sommige Leolux-modellen hun, aanvankelijk nogal strenge uiterlijk, na enige tijd verliezen en wat meer de plooien en gebruikssporen laten zien.

Bij Leolux-producten is plooivorming niet te vermijden, door het ontwerp en het gekozen comfort. Het specifieke comfort leidt ertoe dat sommige Leolux-modellen hun, aanvankelijk nogal strenge uiterlijk, na enige tijd verliezen en wat meer de plooien en gebruikssporen laten zien. Lees hier meer over plooivorming.