Verkooppunten

Leolux Center

Leolux Experience Center

Open om 10:00 uur

Bezoeken
De Corridor 9A
Breukelen
Nederland
Openingstijden
ma29 meiGeslotendi30 mei10:00 - 17:00wo31 mei10:00 - 17:00do1 jun10:00 - 17:00vr2 jun10:00 - 17:00za3 jun10:00 - 17:00zo4 jun12:00 - 17:00
Ook op zondag ben je van harte welkom bij Leolux in Breukelen

Een warm welkom voor jouw dromen en ideeën

Nergens beleef je Leolux zoals in nieuwe Experience Center aan de A2 bij Breukelen. Een unieke ervaring waar jouw ideeën altijd welkom zijn. Loop binnen en laat je inspireren door alle modellen, mogelijkheden en materialen en vind de perfecte combinatie voor jouw interieur.

01 - 04

Op twee verdiepingen wacht ruim 3000 vierkante meter aan wooninspiratie op jouw komst. Je kunt helemaal opgaan in de collectie van Leolux, van de absolute klassiekers tot laatste nieuwkomers. Stap binnen, met of zonder afspraak, en probeer je favoriete modellen eindeloos uit. Compleet met een persoonlijk advies van een van onze experts natuurlijk.

Pode en Évidence

Leuk om te weten: in het Leolux Experience Center kun je nog meer ontdekken dan alleen Leolux. Wat dacht je van Leolux’ zustermerken Pode en Évidence? Ook deze collecties zijn nergens zo uitgebreid te bekijken en proberen als in het Experience Center.

01 - 02

Pode biedt een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners en elkaar stuk voor stuk perfect aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel.

Dit team staat voor je klaar

Vivian van Loon

Manager Experience Center

Daan Nijhuis

Assistent-vestigingsmanager

Karen Keppel

Verkoopadviseur

Wenda Voorhaar

Verkoopadviseur

Dennis Zijdel

Verkoopadviseur

Rachna van Nieuwenhuizen

Verkoopadviseur

Cindy Terpstra

Verkoopadviseur

Dick van Houwelingen

Verkoopadviseur

Floor Kevenaar

Verkoopadviseur

Elvira Groeneveld

Hospitalitymedewerker

Meredith Jansen

Hospitalitymedewerker

We kijken uit naar jouw komst!

Ons team van deskundige adviseurs kan niet wachten om jou te mogen verwelkomen in Leolux Experience Center Breukelen. Want hoe mooi het ook is, wij zijn pas tevreden als we onze bezoekers hebben kunnen verbluffen met de ultieme Leolux-ervaring. Je bent altijd welkom. Een afspraak is niet nodig, maar wel een aanrader als je graag een uitgebreid interieuradvies van een van onze Leolux-specialisten wilt.