Verkooppunten

Leolux Center

Leolux Experience Center

Bezoeken
De Corridor 9A
3621 ZA Breukelen
Nederland
Openingstijden
ma13 meiGeslotendi14 mei10:00 - 17:00wo15 mei10:00 - 17:00do16 mei10:00 - 17:00vr17 mei10:00 - 17:00za18 mei10:00 - 17:00zo19 meiGesloten

1e en 2e Pinksterdag gesloten

Op zondag 19 en maandag 20 mei is het Leolux Experience Center in Breukelen gesloten. Dinsdag 21 mei zijn wij weer geopend zoals je van ons gewend bent.

01 - 04

Alle modellen en materialen

Op twee verdiepingen wacht ruim 3000 vierkante meter aan wooninspiratie op jouw komst. Je kunt helemaal opgaan in de collectie van Leolux, van de absolute klassiekers tot laatste nieuwkomers. Stap binnen, met of zonder afspraak, en probeer je favoriete modellen eindeloos uit. Compleet met een persoonlijk advies van een van onze experts natuurlijk.

Pode en Évidence

Leuk om te weten: in het Leolux Experience Center kun je nog meer ontdekken dan alleen Leolux. Wat dacht je van Leolux’ zustermerken Pode en Évidence? Ook deze collecties zijn nergens zo uitgebreid te bekijken en proberen als in het Experience Center.

01 - 02

Pode biedt een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners en elkaar stuk voor stuk perfect aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel.

Dit team staat voor je klaar

Daan Nijhuis

Assistent-vestigingsmanager

Karen Keppel

Verkoopadviseur

Wenda Voorhaar

Verkoopadviseur

Dennis Zijdel

Verkoopadviseur

Rachna van Nieuwenhuizen

Verkoopadviseur

Cindy Terpstra

Verkoopadviseur

Dick van Houwelingen

Verkoopadviseur

Elvira Groeneveld

Hospitalitymedewerker

We kijken uit naar jouw komst!

Ons team van deskundige adviseurs kan niet wachten om jou te mogen verwelkomen in Leolux Experience Center Breukelen. Want hoe mooi het ook is, wij zijn pas tevreden als we onze bezoekers hebben kunnen verbluffen met de ultieme Leolux-ervaring. Je bent altijd welkom. Een afspraak is niet nodig, maar wel een aanrader als je graag een uitgebreid interieuradvies van een van onze Leolux-specialisten wilt.