Verkooppunten

Één scherpe prijs voor alle stoffen

Bellice, alle collectiestoffen nu voor de laagste prijs

Met het programma Bellice van Leolux kun je elke interieurdroom verwezenlijken. En voor liefhebbers van de mooiste bekledingsstoffen is dit veelzijdige model nu nóg aantrekkelijker. Want tot en met 31 december 2024 geldt bij Bellice voor alle Leolux-collectiestoffen de laagste prijsklasse! Dat kan je zomaar duizenden euro’s voordeel opleveren.

Eén scherpe prijs voor alle stoffen

Zie jij deze mooie Bellice-bank al in een luxe stof in jouw woonkamer staan? Dan is dit het moment om in actie te komen, want tijdelijk geldt er één scherpe prijs voor alle stoffen in onze collectie. Benieuwd welke stof jou aanspreekt? Ga dan naar de Leolux Creator en ontdek hoe Bellice er in de verschillende stoffen uitziet! 

Welke opstelling past bij jou?

De mogelijkheden van het Bellice-programma zijn eindeloos. Naast een fauteuil, divan of bank, heeft Bellice een enorm aantal aanbouwelementen waarmee je de mooiste (hoek)opstellingen samenstelt.

Leolux design bank Bellice

Als aanbouwprogramma geeft Bellice je alle vrijheid. Er zijn tussen- en schakelelementen, maar ook hoeken, een koppeltafel en einddelen met of zonder poef. Uiteraard ontbreekt een chaise longue niet; er is zelfs een extra brede variant voor twee personen.

Leer, stof of artificial leather; het kan allemaal. De enige uitzondering zijn stretchstoffen. Die zijn niet beschikbaar op Bellice.

Bij Bellice heb je de keuze uit maar liefst vijf typen armen met verschillende hoogtes en breedtes. De verstelbare arm biedt extra comfort op momenten van ontspanning. Goed om te weten, is dat je keuze voor de arm geen invloed heeft op de zitbreedte. Bij een brede arm wordt de bank als geheel een stukje breder.

Met het onderstel van Bellice kun je alle kanten op, je hebt keuze uit vier opties: Fino, Sobrio, Grazio en Anillo. Elke variant geeft je bank een andere uitstraling. De metalen poten en de slede kunnen optioneel worden gelakt of gepoedercoat.

De een houdt van een stevige bank; de ander van een zachte zit. Daarom biedt het Bellice-programma keuze uit verschillende comfortniveaus, voor zowel de zitting als de rug: Medium, Semi-Firm of Firm.

Met een poef, hoofdsteun of armkussen breid je het comfort van Bellice nog verder uit. De poef is er in vier maten. De hoofdsteun kun je eenvoudig achter de zitting plaatsen en naar wens verstellen.

Maak je Bellice persoonlijk

Met je eigen keuze voor de arm en het onderstel geef je jouw Bellice de perfecte persoonlijke twist.

Op weg naar jouw droombank

Opstelling, bekleding, comfort, kussenbreedte, armen en poten; geen enkel programma biedt je zo veel keuze als Bellice. Dus, tijd om aan de slag te gaan! Stel nu meteen jouw Bellice samen met de Leolux Creator. Of ga voor een deskundig advies naar het Leolux Design Center in Brussel of naar een Leolux-dealer bij jou in de buurt.

Alle modellen en materialen

Leolux Design Center

In Sint-Pieters-Leeuw, naast Brussel, vind je het enige Leolux Design Center van België. Hier ben je van harte welkom om het echte Leolux-gevoel te komen ervaren. Het design, het comfort, maar ook het fijne gevoel van een advies dat helemaal afgestemd is op jouw persoonlijke wensen. Want bij onze Leolux-specialisten in het Design Center draait het advies niet enkel om het product, maar ook om jou.

Leolux Design Center
De mooiste Leolux creëer je zelf

Leolux Creator

Een zoektocht naar het allermooiste meubel voor je interieur vergt heel wat van je verbeelding. Al die modellen, opstellingen, bekledingen en opties, kun je voor de geest halen? Voortaan wel, met de Leolux Creator. En je hoeft er niet eens de deur voor uit. Kies hieronder je favoriete model en begin meteen met het samenstellen van jouw ideale Leolux-meubel.

Leolux Creator