Verkooppunten

Kudo

Kaschkasch, 2022

Op een gegeven moment was er dat detail. De manier waarop het riante zitkussen verspringt ten opzichte van schaal. Toen wisten ontwerpers Florian Kallus en Sebastian Schneider van studio KaschKasch dat dit het idee was waarop ze het ontwerp van hun eerste loungefauteuil voor Leolux moesten baseren. Het eindresultaat verenigt eenvoud met veelzijdigheid en een ontspannend zitcomfort. Dit is Kudo.

Eenvoud verenigd met veelzijdigheid en een ontspannend zitcomfort

01 - 05

Intuïtief en aantrekkelijk

In de ontwerpen van KaschKasch zie je een duidelijke rode draad. Het Keulse duo probeert vormen te reduceren tot de puurste essentie. Maar dan wel zonder de intuïtieve bruikbaarheid én de aantrekkingskracht van een product uit het oog te verliezen. Bij Kudo zie je dat heel duidelijk terug in de schaal. Elke lijn heeft een bepaalde spanning. Ze zijn niet zo recht als je op het eerste gezicht zou denken. Zo krijgt het ontwerp diepte en ontstaat de ruimte voor een heerlijk zitcomfort.

Productoverzicht

Kudo is leverbaar in twee versies: One en Two. Bij One kies je voor de lage rug en bij Two zijn zowel de schaal als het kussen wat hoger, voor nog meer steun in je rug.