Verkooppunten

Kom langs op 2 en 3 maart

Inspiratieweekend in Breukelen

Op zaterdag en zondag 2 en 3 maart ben je van harte uitgenodigd voor het Inspiratieweekend in Leolux Experience Center Breukelen. Deze editie staat in het teken van de naderende lente, de 90e verjaardag van ons bedrijf en natuurlijk de nieuwste modellen in de collecties van Leolux, Pode en Évidence. Er is van alles te beleven, dus zet deze dagen alvast in je agenda!

Zaterdag 2 maart 10:00 - 17:00 uur
Zondag 3 maart 11:00 - 17:00 uur

01 - 03

90 jaar Leolux

Het hele jaar door kun je in Leolux Experience Center Breukelen terecht voor de mooiste nieuwe modellen in onze collectie. Maar tijdens het Inspiratieweekend kijken we ook even achterom. Want vanwege het 90-jarig bestaan van ons bedrijf hebben we ook een selectie van de mooiste en belangrijkste klassiekers uit het roemruchte verleden van Leolux een plek in onze showroom gegeven. Een mooie manier om de historie van Leolux te verkennen. En misschien zelfs een nostalgisch weerzien met een model dat vroeger bij jullie thuis gestaan heeft!

01 - 03

Ervaar het stoffeervak van dichtbij

Voor de stoffeerders van Leolux is het een eer om jouw meubel te mogen vormgeven. En tijdens het Inspiratieweekend kun je van dichtbij ervaren hoe mooi hun vak is. Op beide dagen is er namelijk een stoffeerder aanwezig die de mooiste Leolux-meubelen ter plekke stoffeert. En uiteraard kun je met al je vragen bij hem terecht, om alles te weten te komen over het vervaardigen van een Leolux-meubel.

Pallone Soft Seasons

Wist je dat Pallone dit jaar zijn 35e verjaardag viert? Het unieke ballonfauteuiltje maakte namelijk in 1989 zijn debuut in de Leolux-collectie. Om dat jubileum te vieren, is er nu Pallone Soft Seasons: een unieke serie van zes Pallones, die allemaal een revolutionair kenmerk delen. De zitting is namelijk voor het eerst in de geschiedenis uitgevoerd in stof.

Leolux Inspiratieweekend

Of je nu concrete plannen hebt om een mooi nieuw meubel aan je interieur toe te voegen of gewoon even wooninspiratie wilt opdoen, op 2 en 3 maart kun je in Breukelen terecht voor een ervaring vol nieuwe ideeën en indrukken. Dus graag tot ziens in het Leolux Experience Center!

Kom langs op 2 en 3 maart!
Zaterdag 2 maart 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 3 maart 11:00 tot 17.00 uur.

Leolux Experience Center Breukelen
De Corridor 9a
3621 ZA Breukelen