Verkooppunten

Leolux op

IMM 2024

Voor het eerst in jaren vond de internationale meubelbeurs van Keulen weer als vanouds plaats in januari. Ook Leolux was erbij, met een imposante stand om onze nieuwe modellen aan onze dealers en de internationale vakpers voor te stellen. In deze story lees je alles over het concept van de stand, het nieuwe bankenprogramma Loya en de revolutionaire Pallone-serie ‘Soft Seasons’.

SOFT MASS

De Leolux-stand op IMM was een ware belevenis. Artdirectors Kate en Joel Booy van Studio Truly Truly baseerden hun standontwerp op het principe ‘Soft Mass’; het uitvullen van een tweedimensionaal materiaal als leer of textiel met volume, waardoor een voelbare zachtheid ontstaat. De stand was omringd door lichte textielgordijnen die transformeerden tot zachte volumes doordat ventilatoren zachtjes erop bliezen. Een bij vlagen betoverende ervaring, die alles te maken had met het nieuwe bankenprogramma Loya dat op IMM 2024 debuteerde.

PRIMEUR

LOYA

De opvallendste primeur op de Leolux-stand in Keulen was Loya. Dit nieuwe bankenprogramma is ontworpen door Studio Truly Truly en verwent je met onvoorwaardelijk comfort. Royale arm- en rugleuningen bieden je ondersteuning en geborgenheid, terwijl de fraaie stoffeerdetails en het subtiele, iets teruggeplaatste platform getuigen van het geraffineerde vakmanschap waarmee de bank vervaardigd wordt.

01 - 02

REVOLUTIE

PALLONE SOFT SEASONS

Pallone liet zich op IMM van een totaal nieuwe kant zien. Voor het eerst in de 35-jarige geschiedenis van dit Leolux-icoon is er namelijk een serie met een zitting in stof. Bij Pallone Soft Seasons is de zitting uitgevoerd in de nieuwe bouclé Robou, waardoor de stoel een unieke zachte aanblik krijgt. Studio Truly Truly stelde zes verschillende combinaties samen, die stuk voor stuk vernoemd zijn naar de wisselende seizoenen en de transformatie van dag naar nacht.

Leolux 90 jaar

Wat in 1934 als een klein meubelfabriekje begon, toont zich nu op IMM als een internationaal gerenommeerd designmerk: Leolux bestaat in 2024 90 jaar. Dit hele jaar geven we nog veel aandacht aan ons jubileum en de aftrap was al duidelijk zichtbaar op de beursstand in Keulen.

Beleef de primeurs binnenkort in Breukelen

Kort na de beurs maken Loya en Pallone Soft Seasons hun opwachting in het Leolux Experience Center in Breukelen. En niet lang daarna zijn deze producten ook bij de Leolux Select Stores en verdere dealers te ontdekken. We houden je op de hoogte!