Verkooppunten

Baani

Sylvain Willenz, 2022

Met zijn heldere ontwerpen bouwde de Brusselse productdesigner Sylvain Willenz aan een indrukwekkend oeuvre voor een internationale klantenkring. Leolux voegt zich daarbij met de veelzijdige fauteuil Baani.

Een elegante uitstraling met sfeervolle stoffeerdetails

Leolux Baani Chair Interior
Leolux Baani Chair
Leolux Baani Chair Overview
Leolux Baani Chair Overview
Leolux Baani Chair Overview
01 - 04
Leolux Baani Chair

Stoffeerdetails

Baani combineert een elegante uitstraling moeiteloos met sfeervolle stoffeerdetails. Een geplooide strook over het midden van de rug biedt een rijk contrast en biedt Baani een hoge aaibaarheidsfactor.

Onderstellen

In onderstellen heb je alle keuze. Houten poten (Palo), een draaivoet (Cruz), een onderstel met wieltjes (Twist) en een met hoogteverstelling (Flex).

Sylvain Willenz

Baani is het resultaat van de eerste samenwerking tussen Leolux en de Brusselse ontwerper Sylvain Willenz. Hij beschrijft zichzelf als een designbeurs-addict die graag ‘karakters’ ontwerpt. In de ontwikkeling van Baani was hij, zoals elke Leolux-ontwerper, nauw betrokken bij het perfectioneren van het design.

Designer Sylvain Willenz
Leolux Baani Chair
Leolux Baani Chair
Designer Sylvain Willenz

Productoverzicht

Baani is er met en zonder armleuning. De ene uitvoering geeft je alle vrijheid; de ander een fijne omhelzing. En waarom zou je ze niet aan één tafel combineren?