Verkooppunten

Scylla

Gerard Vollenbrock, 1996

Gerard Vollenbrock ontwierp Scylla met herinneringen aan ‘De Stijl’. Hij voorzag het ontwerp van een schitterend buisframe dat helemaal achter de rug doorloopt en stoere beklede armsteunen. Het zijn de kleine details en de perfectionistische afwerking die zorgen dat dit ontwerp ook na vele jaren gemakkelijk elke toets doorstaat.

Expressief of ingetogen, kleurrijk of sober; Scylla past zich moeiteloos aan aan zijn gebruiker.

01 - 04

Scylla biedt je een overvloed aan mooie, maar zeker niet opzichtige details. Natuurlijk het metalen frame dat stijlvol achterlangs loopt, maar ook de kleine ‘spiegeltjes’ aan de voorzijde van de arm en de subtiele inkeping in het silhouet tussen zit en rug. Expressief of ingetogen, kleurrijk of sober; Scylla past zich moeiteloos aan aan zijn gebruiker.

Frame

Het buisframe van Scylla draagt het design, letterlijk en figuurlijk. Standaard wordt het in fraai chroom afgewerkt, maar voor meer individualiteit kun je kiezen voor een epoxykleur.

Productoverzicht

Scylla biedt een weelde aan comfort. Zo kun je kiezen tussen twee vullingen: ‘Soft’ en ‘Firm’. Daarnaast is de fauteuil er in zowel een hoge als een lage versie.