Verkooppunten

Cream

Studio Truly Truly, 2020

In de Leolux-draaifauteuil Cream combineert Studio Truly Truly de mooiste natuurlijke materialen tot een ongekend comfortabele en elegante fauteuil. De houten kuip in gebogen noten of eikenhout staat centraal, bekleed met een zachte bekleding in stof of leer. Meer opties om Cream te personaliseren zie je terug in de aluminium draaivoet. Die kan in elke kleur worden uitgevoerd voor een perfect resultaat.

De mooiste materialen maken een contrast van hard en zacht.

01 - 04

De look van luxe

Cream is enig in zijn soort. De unieke manier waarop de zitting in de kuip gedrapeerd is en als het ware eroverheen vloeit, creëert een beeld van onovertroffen luxe.

Houten kuip, uitgevoerd in noten- of eikenhout

Verstelbaar hoofdkussen

In de hoofdsteun van Cream zit heel slim een rits verwerkt. Zo kun je het kussen omhoog of omlaag bewegen, zodat het op precies de juiste plek zit voor optimaal comfort.

Houten eyecatcher

De houten kuip van Cream is een absolute eyecatcher. Hij wordt uitgevoerd in noten- of eikenhout, dat je kunt laten beitsen in een van de vele kleuren in onze collectie.

Productoverzicht

Met de stof- of leersoort die je kiest, geef je jouw Cream karakter. Kies je voor een sterk contrast met een lichte bekleding en een donkere kuip, of juist andersom? Of creëer je een prachtige tôn-sur-tôn combinatie?