Verkooppunten

Caruzzo

Frans Schrofer, 2015

De prachtige draaifauteuil Caruzzo is je op het lijf geschreven. Een rank gevormde sculptuur, een genot om te zien én om in te ontspannen. De zitkuip met fraaie hoge rug biedt heerlijk ondersteunend comfort en ook een fijne mate van privacy. Een oorfauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie.

Caruzzo nu met gratis poef

Alsof de stijl en mogelijkheden van Caruzzo nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, presenteert Leolux nu een spectaculaire actie. Want wie nu bij een van de deelnemende Leolux-dealers een Caruzzo-fauteuil bestelt, krijgt de bijpassende poef helemaal gratis!

Kies je favoriete voet en poef

Voor de voet van je Caruzzo (en de bijpassende poef) heb je twee opties: de stijlvolle vijfteens ‘Original’ en de strakke vierteens voet ‘Pure’. Met een poef breid je het comfort van je fauteuil nog verder uit. Bij Caruzzo kun je kiezen uit twee designs: ‘Forte’ en ‘Fine’, allebei beschikbaar met de onderstellen ‘Original’ en ‘Pure’.

01 - 04

Siersteek Artisan

Caruzzo is een toonbeeld van het Leolux-vakmanschap. De achterzijde is afgewerkt met een authentiek stoffeerdetail: de siersteek Artisan. Natuurlijk kies je zelf de kleur van het garen.

Een fauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie.

Productoverzicht

Caruzzo is leverbaar in stof en leer. Maar je kunt ook kiezen voor een combinatie van twee materialen of kleuren. Zo geef je je fauteuil de perfecte uitstraling.