Verkooppunten

Devon

Jan Armgardt, 2018

Devon staat voor pure luxe, die graag met je meebeweegt. Want dit verfijnde bankenprogramma van ontwerper Jan Armgardt draait om de gedachte dat het perfecte comfort afhankelijk is van het moment. En dat maakt de verstelbare uiteindes van de rug en de zitting van Devon zo’n ongekend slimme vinding.

Devon begrijpt: het perfecte comfort is afhankelijk van het moment.

01 - 02

Devons details

De detaillering maakt van Devon een echte blikvanger: met krachtige aluminium poten, subtiele ‘vlindernaadjes’ op de hoeken en een fraaie siernaad ‘Cross’ die de zitting en de rug omlijst.

Comfort voor elk moment

Devon scoort met zijn comfort. Zacht en tegelijkertijd stevig, met traploos verstelbare zones in zowel de zitting als de rug. En dat is handig, want zo worden zitten en liggen allebei even aangenaam.

Productoverzicht

Programma Devon biedt een 2-, 2,5- en 3-zitsbank en een chaise longue die vrijstaand geplaatst kan worden. Daarnaast zijn er de aanbouwelementen (2,5-zits en 3-zits), die worden gecombineerd met een chaise longue (large of medium). Welke keuze je ook maakt, in elke uitvoering biedt Devon verstel-opties voor een heerlijk comfort.