Verkooppunten

Select Store

Firma Du Fossé BV

Bezoeken
Academiestraat 7-9
8000 Brugge
België

Waar "kwaliteit, advies, service en begeleiding" nog steeds vanzelfsprekend is.

Du Fossé Meubelen, Design & Interieur, gevestigd in het hart van Brugge, is een familiebedrijf dat al vier generaties lang hèt huis van vertrouwen is op het gebied van interieur en totale woninginrichting.

We staan borg staat voor kwalitatief hoogstaande meubelen en accessoires die uitmunten door hun verfijnde, elegante en duurzame afwerking. Persoonlijk advies en begeleiding, in combinatie met kwaliteit en service zijn onze belangrijkste pijlers. Reeds jaren werken wij samen met gerenommeerde topmerken en we geloven in relaties voor de lange termijn. In mei 2024 vierden we dat we al 55 jaar samenwerken met Leolux, waar we een uitstekende relatie mee onderhouden.

De naam du Fossé is dankzij de goede reputatie uitgegroeid tot een begrip in de meubelsector, ook ver buiten Brugge. Het is een stad die veel toeristen trekt, van over de hele wereld. We leveren en plaatsen in de hele Benelux en leveren wereldwijd. In onze nieuwe aansluitende zaak ‘A Côté du Fossé’ kunt u sinds kort terecht voor een koffie met gebakje of een glaasje wijn, wat tapa’s…

 Wij heten u van harte welkom, spring eens binnen… Uw interieur kan er zeker iets aan winnen. “