Leolux Design Center Brussel

Conform de richtlijnen van de overheid is het Design Center Brussel gesloten.

Heeft u vragen of wenst u informatie, neem dan gerust contact met ons op volgend e-mailadres: info@leolux.be

Functioneel mooi, voorzien van subtiele rondingen

Wij zijn klaar voor het voorjaar! In de afgelopen maanden hebben we het Design Center Brussel volledig omgebouwd. Daarmee komen onze nieuwe collecties nu nog mooier tot hun recht. Allereerst is er Flint, het nieuwe bankenprogramma ontworpen door Beck Design. Flint geeft je vele mogelijkheden om je ideale opstelling te creëren, en heeft een rijke uitstraling met mooie, organische vormen. Ben je meer geïnteresseerd in vernieuwing van je eetkamer, dan hebben we de fraaie ‘driehoekige’ eettafel Bondi voor je, die samen met de eetkamerstoel ‘Mime’ gepresenteerd werd op IMM.

Pode: eigenwijs als altijd

Ons dynamische lifestylemerk Pode heeft in België een stevige plek veroverd. De art-directors Roderick en Claire Vos zorgen er ondertussen voor dat het merk lekker eigenwijs blijft.

Nieuw zijn het bankengamma Ziggy (Pascal Bosetti), het architectonische stoeltje Tibia (Formstelle), de organische Tubble tafeltjes (Roderick Vos) en een reeks karpetten en kussens (Maghalie Dooms en Claire Vos). En daarover schijnt het licht van de nieuwe staande lamp Pylaz.

Contactgegevens

Adres

Bergensesteenweg 423 A
1600 Sint-Pieters-Leeuw
BE

Telefoon: +32 (0) 2 331 2770

E-mail: info@leolux.be

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Gesloten op zon- en feestdagen

Taal
Kies uw taal
Vlaams
Langue
Choisissez votre langue préférée