Leolux Design Center Brussel

Voelen, zien en beleven

Welkom in de Leolux Design Centers! Hier vindt u uiteraard de banken, fauteuils en (salon)tafels van Leolux. Maar er is meer! Onze gespecialiseerde adviseurs geven u graag een gedetailleerd advies en ze helpen u met het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. In de Design Centers kunt u bovendien terecht voor kunst en karpetten, of voor informatie over kleur, materialen en onderhoud.

Maak een afspraak

Een advies op maat zonder wachttijden? Maak dan tijdig een afspraak (zie hieronder voor de contactgegevens). En wilt u zeker weten dat een specifiek model of een bepaalde variant aanwezig is? Ook dan is het verstandig om vooraf even contact op te nemen.

Natuurlijk bent u ook zonder afspraak van harte welkom bij Leolux!

Een virtuele rondleiding bij Leolux

Als voorproefje kunt u thuis een virtuele rondleiding maken in het Leolux Design Center Brussel. Door met uw muis te navigeren of te swipen kunt u rondkijken en u kunt zelfs in- en uitzoomen. Met een klik op de paarse druppels navigeert u naar een andere ruimte. Een klik op de oranje druppels biedt u meer informatie. 

Leolux Design Centers

Design Center Eindhoven
7 dagen per week geopend.

Design Center Utrecht
Hier maakt u ook kennis met de design-audiomeubelen van Spectral.

Design Center Krefeld
Hier maakt u ook kennis met de design-audiomeubelen van Spectral.

Design Center Brussel 
Hier maakt u niet alleen kennis met Leolux, maar ook met de eigenwijze collectie van Pode. Design op bestelling van de makers van Leolux.


Contactgegevens

Adres

Bergensesteenweg 423 A
1600 Sint-Pieters-Leeuw
BE

Telefoon: +32 (0) 2 331 2770

E-mail: info@leolux.be

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Gesloten op zon- en feestdagen

Plan uw route
Plan uw route
Uw vertrekpunt: