Service

Met een Leolux haal je een kwaliteitsproduct in huis. Dat begint met het gebruik van de beste materialen. Alle stoffen en leersoorten komen van topleveranciers. Ook worden ze eerst uitgebreid getest op kleurechtheid en sterkte voordat ze hun weg naar onze collectie vinden. En als er iets misgaat, hoef je je geen zorgen te maken.

De eerste 2 jaar geldt een 100% garantieregel. Voor de volgende 5 jaar hanteren we een afschrijvingssysteem, plus uitgebreide nazorg. In totaal heb je dus 7 jaar garantie. Wil je de complete ins en outs van de garantieregeling graag even bekijken? Klik dan hier.

Kunnen we je ergens mee helpen? Geef je melding dan door via onze servicewebsite.

Plooivorming

We krijgen geregeld vragen over het ontstaan van plooien in de bekleding van een bank of fauteuil. Plooivorming is een onderdeel van het comfort van onze meubels en daarom helaas niet te voorkomen.

Toch kunnen we ons voorstellen dat je meer wilt weten, ook over de mate van plooivorming die wij wel en niet acceptabel vinden. Op deze pagina vind je meer uitleg en antwoord op de meestgestelde vragen.  

Meer over plooivorming

Service

Leolux staat garant voor de kwaliteit en service van haar meubelen. Wij streven naar het afleveren van perfecte producten, maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Dat lossen we dan graag voor u op.

Meer informatie

Garantie

Leolux kent een uitgebreide 7-jarige garantieregeling. De eerste twee jaar is de garantie volledig. Daarna wordt door Leolux nog uitgebreide nazorg verleend.

Meer informatie

Onderhoud

Uw kostbare Leolux-meubelen blijven langer mooi wanneer u ze op de juiste wijze verzorgt.

Wilt u alles weten over dagelijks onderhoud en groot onderhoud en wat te doen bij ongevallen?

Meer informatie

Herstofferen

Wij begrijpen het volledig als u geen afscheid kunt nemen van uw oude Leolux meubel. Hij heeft van alles doorgemaakt, heeft lief en leed met u gedeeld. Misschien bent u wel erg gehecht geraakt aan die typische vorm, die zo precies aansluit bij uw ideeën over wonen?

Bekijk de mogelijkheden

Veel gestelde vragen

Na het lezen van de informatie op deze website kunt u natuurlijk nog vragen hebben. We hebben hier de meest gestelde vragen voor u opgenomen en daarop de antwoorden gegeven.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie
Taal
Kies uw taal
Vlaams
Langue
Choisissez votre langue préférée