Service & onderhoud

Service & garantie

De service van Leolux

Leolux staat garant voor de kwaliteit en service van haar meubelen. Wij streven naar het afleveren van perfecte producten, maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Dat lossen we dan graag voor u op.

Service Webshop

Bent u op zoek naar de juiste onderdelen (zoals viltjes of pootdoppen) of onderhoudsmiddelen voor uw Leolux meubel? Bezoek dan onze Leolux Service webshop en ervaar het gemak van online bestellen.

Garantievoorwaarden

Leolux kent een uitgebreide 7-jarige garantieregeling. De eerste twee jaar is de garantie volledig. Daarna wordt door Leolux nog uitgebreide nazorg verleend.

Uw oude Leolux weer als nieuw

Wij begrijpen het volledig als u geen afscheid kunt nemen van uw oude Leolux meubel. Hij heeft van alles doorgemaakt, heeft lief en leed met u gedeeld. Misschien bent u wel erg gehecht geraakt aan die typische vorm, die zo precies aansluit bij uw ideeën over wonen?

Onderhoudsadvies

Uw kostbare Leolux-meubelen blijven langer mooi wanneer u ze op de juiste wijze verzorgt.

Veel gestelde vragen

Na het lezen van de informatie op deze website kunt u natuurlijk nog vragen hebben. We hebben hier de meest gestelde vragen voor u opgenomen en daarop de antwoorden gegeven. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


Verkoopadressen


Leolux Dealers
De verkoop van Leolux meubelen vindt altijd plaats via een gespecialiseerd netwerk van Leolux dealers. Zij verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen.