Leolux Projects
~ Eigentijds werken, wonen en leven ~

A perfect place to be

Of het nu gaat om lobby’s, vergaderruimtes, theaterfoyers of bijvoorbeeld restaurants: meer dan ooit is er aandacht voor het creëren van sociale, sfeervolle en inspirerende ontmoetingsplekken. Voor de “finishing touch” zijn er de collecties van Leolux en Pode. Multi-inzetbare zitelementen, fauteuils, stoelen, (salon)tafels en accessoires, voor projecten waar kwaliteit en functionaliteit vooropstaan.

Wensen voor projecten

In Venlo (NL) bouwen onze vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardig design op bestelling. Die ervaring maakt ons heel flexibel. Speciale wensen worden unieke producten, ook voor de projectmarkt. Duurzaam geproduceerd, met het beste leer en stoffen van gecertificeerde merkfabrikanten als Kvadrat en De Ploeg. 

De juiste materialen voor uw project

Leolux en Pode producten worden geproduceerd met oog voor mens en milieu. Van onze leveranciers eisen wij dezelfde toewijding. Daarom leggen ze verantwoording af over hun inspanningen (certificeringen). Dat geldt voor bekledingen, maar bijvoorbeeld ook voor hout en schuim. Wij vertellen u graag welke materialen aan uw technische vereisten voldoen.

Meer informatie

Ontdek de mogelijkheden van ons brede product-portfolio. Een overzicht van al onze producten en 3D-tekeningen vindt u op onze beeldbank. Neem contact op voor informatie of een offerte.

David Levins
Country manager Belux France

Telefoon: +32 (0)2 331 27 70
E-mail: dle@leolux.be

René Nieuwendijk
International sales & marketing director

Telefoon: +31 (0)6 38 13 92 56
E-mail: rni@leolux.nl

Lounge

De ontvangstruimte is het visitekaartje van een organisatie. Kleuren, materialen en sferen zijn dan belangrijk. Leolux & Pode Projects zorgt ervoor. Neutraal of uitbundig, casual of zakelijk. 

Conference

Overleggen en vergaderen; het kan op vele manieren. Leolux en Pode zorgen voor functionele vergaderstoelen, royale fauteuils en desgewenst casual zitplaatsen voor brainstorms of flexibel inzetbare ruimtes.

Hospitality

De gasten zijn heilig en dus verdienen ze het allerhoogste comfort. Pode en Leolux hebben elk hun eigen collectie om daarvoor te zorgen: actief aan tafel, relaxed in hotelkamers en ontspanningsruimtes.

Residential

Hoogwaardige interieurs voor consumenten zijn al meer dan tachtig jaar onze business. Voor ruimtes van elke afmeting, met een royale keuze in bekledingen, kleuren en comfortvarianten. Europese kwaliteit voor een internationale markt.