Arrow down

Leolux Projects

Of het nu gaat om lobby’s, vergaderruimtes, theaterfoyers of bijvoorbeeld restaurants: meer dan ooit is er aandacht voor het creëren van sociale, sfeervolle en inspirerende ontmoetingsplekken. Voor de “finishing touch” zijn er de collecties van Leolux. Multi-inzetbare zitelementen, fauteuils, stoelen, (salon)tafels en accessoires, voor projecten waar kwaliteit en functionaliteit vooropstaan.

Wensen voor projecten

In Venlo (NL) bouwen onze vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardig design op bestelling. Die ervaring maakt ons heel flexibel.

Speciale wensen worden unieke producten, ook voor de projectmarkt. Duurzaam geproduceerd, met het beste leer en stoffen van gecertificeerde merkfabrikanten als Kvadrat en De Ploeg. 

De juiste materialen voor uw project

Leolux producten worden geproduceerd met oog voor mens en milieu. Van onze leveranciers eisen wij dezelfde toewijding. Daarom leggen ze verantwoording af over hun inspanningen (certificeringen).

Dat geldt voor bekledingen, maar bijvoorbeeld ook voor hout en schuim. Wij vertellen u graag welke materialen aan uw technische vereisten voldoen.

Lounge

De ontvangstruimte is het visitekaartje van een organisatie. Kleuren, materialen en sferen zijn dan belangrijk. Leolux Projects zorgt ervoor. Neutraal of uitbundig, casual of zakelijk. 

Hospitality

De gasten zijn heilig en dus verdienen ze het allerhoogste comfort. Leolux heeft een collectie om daarvoor te zorgen: actief aan tafel, relaxed in hotelkamers en ontspanningsruimtes.

Residential

Hoogwaardige interieurs voor consumenten zijn al meer dan tachtig jaar onze business. Voor ruimtes van elke afmeting, met een royale keuze in bekledingen, kleuren en comfortvarianten. Europese kwaliteit voor een internationale markt.

Contactgegevens

België, Luxemburg en Frankrijk

David Levins
Country manager Belux France

Telefoonnummer: +32 (0)2 331 27 70
E-mailadres: dle@leolux.be

Internationaal

René Nieuwendijk
International sales & marketing director

Telefoonnummer: +31 (0)6 38 13 92 56
E-mailadres: rni@leolux.nl

Taal
Kies uw taal
Vlaams
Langue
Choisissez votre langue préférée