Contact

Onderhoud

Op zoek naar vervangende onderdelen, of naar informatie over het juiste onderhoud van uw Leolux meubel? Wilt u meer weten over herbekleding van uw vertrouwde bank of fauteuil?

Stel uw vraag

Probleem melden

Het kan gebeuren dat er iets mis is met een Leolux meubel. Dat kan meteen na levering aan het licht komen, maar soms merkt u het pas na een aantal jaren. Weet dan, dat wij graag helpen het probleem op te lossen. U kunt uw service-aanvraag melden op onze servicesite.

Melding plaatsen

Heeft u vragen waarop deze site geen antwoord geeft? Op deze pagina vindt u meerdere mogelijkheden om met ons in contact te komen.

       

Contactformulier

Algemene vragen, of vragen over geplaatste orders, kunt u doorgeven via het contactformulier op deze pagina. Wij proberen uw vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heeft u haast, of lukt het niet om uw vraag via het formulier door te geven?
Op werkdagen zijn we ook telefonisch of per mail bereikbaar.

Telefoon: +32 (0)2331 2770
E-mail: info@leolux.be

          

Advies

Misschien heeft u vragen over onze collectie, wilt u onze modellen zelf proberen, of kunnen wij u helpen met een gespecialiseerd Leolux advies. Dan bent u bij ons Design Center in Brussel aan het juiste adres.

* Verplichte velden
Als u het ingevulde formulier verstuurt, gaat u akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

Taal
Kies uw taal
Vlaams
Langue
Choisissez votre langue préférée