Arrow down

Caruzzo: nu met gratis poef

Een comfortabel cadeau!

Alsof de stijl en mogelijkheden van Caruzzo nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, presenteert Leolux nu een spectaculaire actie. Want wie bij een Leolux-dealer een Caruzzo-fauteuil bestelt, krijgt de bijpassende poef helemaal gratis!

De poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de fauteuil.

Vind een dealer

Ziet u zichzelf al zitten in uw eigen Caruzzo, met uw benen heerlijk op uw gratis poef? Vind dan hier de dichtstbijzijnde dealer voor een comfortabele kennismaking.

Vind een dealer

Caruzzo staat voor wendbare weelde

Deze ranke, stijlvolle draaifauteuil van Frans Schrofer bewijst dat comfort en elegantie subliem kunnen samengaan. De binnen- en buitenzijde kunt u, onafhankelijk van elkaar, laten stofferen met elk type bekleding uit de Leolux-collectie. Kiest u voor stof of leer; voor de bekende voet Original of de nieuwe vierteens voet Pure? Voor eenheid of contrast?

Zo vormt u Caruzzo naar uw eigen hand.

 

Ontdek Caruzzo bij de dealer

Keuze uit twee voeten

Leolux zou Leolux niet zijn als we niet zouden bekijken hoe we een model als Caruzzo nog verder konden verfijnen. Daarom is de fauteuil – en de bijpassende poef – er nu ook met de nieuwe vierteens voet ‘Pure’. De vorm is net wat strakker dan de versie ‘Original’ die natuurlijk ook nog niets aan stijl heeft ingeboet. Dus de vraag is aan u: gaat u voor ‘Original’ of ‘Pure’?

Nieuw: keuze uit twee poefs

Gelijktijdig met deze actie introduceren we een nieuw model poef. Voortaan heeft u keuze uit het bekende model Forte én de nieuwe poef Fine (met de onderstellen ‘Original’ en ‘Pure’).

Siersteek Artisan

Vorm en functie versterken elkaar bij Caruzzo. De hoge rug is ontworpen voor optimale steun en privacy, en op de achterzijde afgewerkt met een authentiek stoffeerdetail: de siersteek Artisan. Natuurlijk kiest u zelf de kleur van het garen.

Actieve of passieve zit

En als u eenmaal ontspannen plaatsneemt, bepaalt u aan de hand van het uitgekiende mechaniek van de Plus-uitvoering precies hoe actief of passief u zit. Dat maakt de essentie van deze fauteuil eens te meer duidelijk: Caruzzo draait om u.

Kenmerken

  • Caruzzo is leverbaar als draaifauteuil in twee zithoogtes (+2 cm).
  • Binnen- en buitenzijde van de kuip kunnen apart bekleed worden in elke Leolux bekleding, elke combinatie van stof en leer is dus mogelijk.
  • De aluminium draaivoet is leverbaar in een vier- en vijfteens versie.
  • De voet wordt uitgevoerd in gepolijst aluminium en kan uitgevoerd worden in een lak- of epoxykleur. De handgreep van het neigmechaniek is beschikbaar in chroom of in een lakkleur die past bij de voet.
  • Voor extra comfort is er een bijpassende poef en deze is nu gratis!
  • Caruzzo is bekroond met de Reddot Award 2015 en Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015.

Maten, materialen en meer

Wilt u meer weten over de maten en vanafprijzen van Caruzzo? Of bent u benieuwd welke materialen en kleuren u kunt kiezen om Caruzzo helemaal naar uw eigen stijl aan te passen? Klik dan op de knop hieronder en bekijk alle productinformatie over deze karakteristieke fauteuil.

Bekijk de productinformatie Productinformatie sluiten
Taal
Kies uw taal
Vlaams
Langue
Choisissez votre langue préférée