Bezoek Leolux

Leolux Design Centers

In deze adviescenters ontdekt u de inspirerende wereld van Leolux. Natuurlijk tonen we de collectie, maar ook kunst, karpetten en alle informatie over kleuren, materialen en opties. Onze experts begeleiden u bij het realiseren van uw woondromen. Zij adviseren over kleuren en materialen, demonstreren alle opties en visualiseren uw droom desgewenst met behulp van 3D tekeningen.

Via Creandi

Zelf zien hoe de meubelen van Leolux ontstaan in de handen van onze vakmensen? Boek dan een fabrieksrondleiding. Deze ontdekkingstocht vanuit bezoekerscentrum Via Creandi laat u beleven hoe de medewerkers hightech en vakmanschap samenbrengen.

Een virtuele rondleiding bij Leolux

Als voorproefje kunt u thuis een virtuele rondleiding maken in het Leolux Design Center Brussel. Door met uw muis te navigeren of te swipen kunt u rondkijken en u kunt zelfs in- en uitzoomen. Met een klik op de paarse druppels navigeert u naar een andere ruimte. Een klik op de oranje druppels biedt u meer informatie. 


Bezoek de Leolux Design Centers

Leolux Design Center Brussel

Leolux Design Center Brussel is zes dagen geopend. U bent van harte welkom.

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Gesloten op zon- en feestdagen

Bergensesteenweg 423 A
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Telefoon.: +32 (0)2331 2770
E-mail: info@leolux.be


Bezoek de fabriek

Via Creandi

Via Creandi
Elke week maken onze vakmensen honderden banken en fauteuils. Ze worden op bestelling gemaakt, helemaal klantspecifiek, in onze Leolux meubelfabriek in Venlo. Benieuwd hoe we dat doen? We verwelkomen u graag in ons bezoekerscentrum Via Creandi (“de weg van de creatie”) voor een boeiende rondleiding.


Verkoopadressen


Leolux Dealers
De verkoop van Leolux meubelen vindt altijd plaats via een gespecialiseerd netwerk van Leolux dealers. Zij verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen.