Arrow down

Avanti! Al Salone del Mobile

27-03-2019

De belangrijkste meubelbeurs van Europa is zonder enige twijfel de Salone Internazionale del Mobile in Milaan. Designminnaars van over de hele wereld verzamelen zich daarvoor jaarlijks in april. Op de catwalk van de designindustrie verdringen jonge ontwerpers, gerenommeerde designers en producenten van over de hele wereld zich om de beste plekken. Journalisten, studenten en professionele inrichters zijn er op zoek naar de laatste trends en de mooiste designconcepten.

Verder dan de beursgebouwen

In Milaan is het niet alleen in de beursgebouwen te doen. Onder de Italiaanse lentezon vind je werkelijk overal presentaties. In de palazzo’s rond de beroemde Duomo bijvoorbeeld. En buiten het centrum, in wijken als de Zona Tortona, Brera en Lambrate, waar leegstaande hallen en fabrieksgebouwen worden omgetoverd tot gigantische designpresentaties.

Fiera Rho

Net als vorige jaren is Leolux te vinden in hal 6 van de beurs, Fiera Rho. Elke paar minuten stromen de metrowagons hier leeg met duizenden bezoekers voor de stands van de bekende merken. Hier mag je als merk niet ontbreken! Leolux toont er de collectie 2019, uiteraard met een Italiaanse touch. We zijn tenslotte in Milaan. De beursstand is licht en elegant, de gekozen kleuren en materialen zijn subtiel, trendy en perfect op elkaar afgestemd.

Leolux in Milaan

De Leolux-ontwerpen van 2019 maken in vorm en afwerking moeiteloos de combinatie tussen krachtig design en klasse. Neem de eetkamerstoel Mime (Gino Carollo) of het aanbouwprogramma Devon (Jan Armgardt). Ook het nieuwe bankenprogramma Flint (Beck Design) heeft een centrale positie in de presentatie. Uiteraard is de stand gestyled om indruk te maken. ‘Dress to impress’ is het motto in Milaan. Daar doet Leolux graag aan mee.

Salone Internazionale del Mobile
9-14 april 2019
Fiera Rho, Hal 6/A35

Reageren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit blogartikel.

Taal
Kies uw taal
Vlaams
Langue
Choisissez votre langue préférée