Arrow down

IMM 2020: Leolux in Italiaanse sferen

19-12-2019

Designliefhebbers kunnen hun lol op; hal na hal is gewijd aan meubeldesign uit de hele wereld. Traditiegetrouw presenteert Leolux in Keulen haar nieuwe collectie. Zo ontdekt de bezoeker het bankenprogramma Rego van Gino Carollo; op en top Italiaans, maar dan wel met het legendarische Leolux-comfort. Je vindt Leolux in hal 11.2, stand H31.

Italiaanse allure

Rego straalt de pure elegantie uit waar Italiaans design patent op lijkt te hebben. Organische lijnen hebben bij Rego de overhand. Dat zie je terug in de ronde chaise longue en de gebogen elementen. En uiteraard is er een bijpassende ronde poef. Met de subtiele dunne armleuningen en schitterende details bevindt Rego zich in het topsegment van de Leolux collectie en is het de onbetwiste eyecatcher van IMM.

Sensationeel comfort

Ander nieuws is de bankenserie Nardo (Beck Design), die bewijst dat Leolux de allerbeste is als het gaat om comfortabel zitten. Het zitplezier spat ervan af. De combinatie van vulmaterialen in de kussens zorgt voor een onweerstaanbaar comfort en de armen van de bank zijn traploos verstelbaar voor heerlijke ligmomenten. De stoere panelen waartegen de kussens steunen, zorgen ervoor dat Nardo heel luchtig oogt, zeker als hij vrij in de ruimte staat.

Aansprekend standdesign

De Leolux-stand zelf is een noviteit op zich. Met een nieuwe indeling en een inspirerende mix van kleuren en materialen presenteert het merk zich op een bijzonder aansprekende manier. Van natuurlijke kleuren tot expressieve combinaties; stand H31 in hal 11.2 is een niet te missen designervaring.

Leolux collectie 2020

Ook zo benieuwd hoe Leolux in 2020 voor de dag komt? Wie de beurs in Keulen bezoekt kan de nieuwe collectie gegarandeerd als een van de eersten proberen. Na IMM worden het nieuws overgebracht naar de Leolux Design Centers. Medio april staat het dan in de winkels.

Consumentendagen IMM 2020

Vrijdag 17 januari, 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 18 januari, 10:00 - 18:00 uur
Zondag 19 januari 10:00 - 17:00 uur

Reageren

Reacties (1)

Abrsrat | 21-03-2022  14:37
Taal
Kies uw taal
Vlaams
Langue
Choisissez votre langue préférée