Arrow down

Een inspirerende IMM

04-02-2019

Op deze editie van ‘Keulen’ was een hoofdrol weggelegd voor Flint, een zeer compleet nieuw programma, waarmee je spannende combinaties kunt maken. Van een ruime, schuine opstelling tot een kleine knusse hoek. De organische voren geven Flint een vriendelijke uitstraling.

Hilco, Bondi, Mime en Tampa

Veel belangstelling was er ook voor Hilco, de nieuwe luxe draaifauteuil van Patrick Belli. Zeker de unieke totstandkoming van de ‘Prime’-uitvoering maakte veel indruk. Hetzelfde kunnen we zeggen van de eetkamertafel Bondi, in combinatie met de nieuwe eetkamerstoel Mime, van de hand van Gino Carollo. De salontafelserie Tampa van Beck Design blinkt uit in veelzijdigheid en vormt een derde waardevolle toevoeging aan de collectie.

Nieuw terrein

De Leolux-collectie beweegt ook richting nieuw terrein. Zo introduceerden we de barkruk Caron van Frans Schrofer (die perfect past in de familie van Caruzzo, Cantate en Callas) én de statafel Lys, ontworpen door Beck Design.  

Bekijk de beursvideo

Zoals je van ons gewend bent, maakten we ook weer een mooie video-impressie van de stand, met ruim aandacht voor alle nieuws. Bekijk de video hieronder.

Reageren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit blogartikel.

Taal
Kies uw taal
Vlaams
Langue
Choisissez votre langue préférée