Actueel

Leolux en Edward van Vliet: the movie

De samenwerking tussen Leolux en Edward van Vliet brengt twee werelden op magische wijze samen. Ontdek het in onze gloednieuwe video!

Preview: Leolux op de Salone del Mobile in Milaan

Eerder kon u al lezen over de ‘Room of Origins’ die Edward van Vliet en Leolux inrichten in het Nederlands Paviljoen van Masterly tijdens de Salone del Mobile in Milaan. Maar uiteraard staan we ook op de Salone zelf, in hal 6, stand A35. Hier geven wij u alvast een overzicht van wat er te zien is op beide locaties.

Edward van Vliet en Leolux bij Masterly in Milaan

April is in aantocht en daarmee de Salone Internazionale del Mobile in Milaan. Misschien wel de mooiste presentatie buiten de beursvloer vindt u in het Nederlands Paviljoen van Masterly. In het hart van de stad, in het gerenoveerde ‘Palazzo Francesco Turati’ presenteert de top van het Nederlands design zich aan de internationale designliefhebbers. Leolux dus ook, samen met designer Edward van Vliet. Hij nodigde ons uit in zijn ‘Room of Origins’.

Een logo met hoofdletter L

Met ingang van 2017 introduceert Leolux een nieuw logo. Of eigenlijk, een evolutie van het bekende beeldmerk dat jarenlang onze identiteit gestalte heeft gegeven. De historie van het logo is net zo rijk als de historie van Leolux zelf en daarom zeker het beschrijven waard.

Het Leolux nieuws op IMM

De Internationale Interieurshow van Keulen is elk jaar een bijzonder belangrijk moment voor Leolux. Na maanden van voorbereiding presenteren we onze nieuwe modellen, en introduceren we de visuele en artistieke visie die we het komende jaar zullen volgen. Graag nemen we u even mee langs alle nieuws.

Leolux op IMM: wat mag u verwachten?

Op maandag 16 januari openen de deuren van IMM, de internationale meubelbeurs van Keulen. Zoals u weet, is dit jaarlijks hét moment waarop Leolux nieuwe modellen en samenwerkingen wereldkundig maakt. En ook dit jaar stellen we u niet teleur. Wilt u alvast een voorproefje van wat u tijdens deze IMM-editie mag verwachten? Lees dan snel verder.

Joining worlds: Leolux en Edward van Vliet

Leolux werkt graag samen met topdesigners. En daarom zijn we heel trots om u voor te stellen aan onze nieuwe strategic creative director: Edward van Vliet.

Signatures: vorm en functie subliem verenigd

Signatures is een bijzondere serie meubelen in onze collectie. Het zijn modellen waarin vorm en functie op sublieme wijze samenkomen, dankzij de expertise van Jeroen Sanders en Axel Enthoven.

Red Dot Design Award voor Guadalupe

Een internationale designjury heeft het bankenprogramma “Guadalupe” bekroond met een prestigieuze Red Dot Award.